• Seier borte mot Oppsal

Endelig!

Skrevet av rinebp

JAAAAAA!!! Endelig seier igjen.. Så utrolig deilig… Endelig viste jentene gode takter gjennom hele kampen, og kunne til slutt gå av banen med en to-måls seier over Oppsal. Jentene har tenkt prosess nå den siste tiden – har jobbet seg nærmere og nærmere en seier, og endelig kom den! Onsdagens kamp var jevn og målrik. Oppsal gikk til pause med en 17-16 ledelse, men det var Skrim som begynte 2. omgang best. De gikk raskt opp i ledelsen, og det var jevnt hele veien, men Skrim var oftest oppe i ledelse. Oppsal spiller lenge med en bakspiller ekstra, de tar ut målvakt. Og dette greide Skrim å utnytte – og dette ble en viktig periode for bortelaget!

En meget god kamp av mange – Ingvild Bakkerud ble kåret til banens beste spiller med sine 9 spillermål og gode forsvarsarbeid. Hege Løken spilte også en veldig god kamp, og ble toppscorer i kampen med 10 mål!

Vi gratulerer laget og gleder oss til fortsettelsen.

 

Les mer i Laagendalsposten.no >>

Les mer i Nordstrand Blad >>