• Arkivfoto (laagendalsposten)

Startet 2016 med nytt surt tap

Skrevet av rinebp

Skrim Kongsberg hadde, etter mange uker med gode treninger nå, god tro på seier mot Sola på bortebane søndag kveld. Det ble en tett kamp, men Sola ledet gjennom hele kampen, og gikk til slutt seirende ut av bunnoppgjøret. Skrim Kongsberg jaktet hele tiden ledelse i kampen, de kom seg opp i ryggen på Sola, men greide aldri å overta ledelsen. Tonje Nøstvold gjorde comeback for vertene denne kampen, og storspilte i perioder, selv om hun ikke har spilt en håndballkamp på 14 måneder. På Skrim Kongsberg ble Ingvild Bakkerud kåret til bortelagets beste spiller. Selv med tap, så kunne man se forbedringer i laget. De kjempet og stod sammen som et lag som vil – men med 27 skuddbom blir det vanskelig å vinne håndballkamper.  Laget må stå på videre, og jobbe sammen steg for steg, så vil de etterlengtede seirene etterhvert komme!

Allerede til onsdag er det nye muligheter, da står Glassverket på andre siden av banen – og det er duket for et spennende lokaloppgjør! Kampen har gratis inngang for alle – sponset v Sparebank 1 BV!