• Arkivfoto (laagendalsposten)

Tertnes vant over Skrim Kongsberg

Skrevet av rinebp

Søndagens kamp mellom Skrim Kongsberg og Tertnes ble en jevn og spennende kamp. Skrim-jentene var virkelig på hugget fra start – og med en veldig god Ingvild Bakkerud, ledet de 4-1 i begynnelsen av kampen. Men noen tekniske feil og skuddbom gjorde at Tertnes kom tilbake i kampen. Skrim ledet store deler av 1. omgang, men feil gjør at Tertnes kommer tilbake gang på gang. Stillingen til pause var 13-12.

Skrim Kongsberg starter 2. omgang med å gjøre et par feil, og da går Tertnes raskt opp i en 12-15 ledelse. Hjemmelaget kjemper seg tilbake til 17-18, men litt uflaks og småfeil gjør at Skrim aldri kommer helt tilbake og opp i ledelsen igjen. Det blir til slutt et to-måls tap for hjemmelaget, 25-27, men det var veldig bra innsats og mye bra spill i gårsdagens kamp. Laget må ta med seg denne kampen som en positiv opplevelse når de møter Nordstrand borte neste helg! Tertnes er et godt lag, og Skrim har ennå ikke slått de i en seriekamp til nå. Fortsetter de som i går, så vil poengene komme!

 

Les mer på Laagendalsposten >>