Nytt tap på hjemmebane

Skrevet av rinebp

Søndag kveld var det igjen klart for hjemmekamp for Skrim-jentene. Denne gangen var det HK Halden som kom på besøk. Jentene var veldig revansjesugne etter to tap de to første kampene, og det så lyst ut lenge… Men Halden ble for sterke i sluttminuttene av kampen, og kunne gå av banen med en 28-22 seier.

Skrim ledet store deler av kampen, de viste fra start at de ville kjempe det de kunne for to poeng i Kongsberghallen. Det var en jevn første omgang hvor vertene ledet med ett mål til pause, 10-9. Det var en annen glød og innsats på jentene enn første hjemmekamp, jentene spilte bra håndball i perioder! De ledet med 4 mål etter 10 minutter spill av andre omgang, og ting så lyst ut for hjemmelaget. Men så ble det stopp. Skrim Kongsberg fikk to spiller utvist, og Halden kom seg opp og lå under kun med to mål i denne perioden. Etter dette var det bortelaget som førte kampen. Det ble 19-19, og da dro Halden fra. Halden scoret på sine sjanser – de kom litt for lett gjennom forsvaret, og Skrim-jentene begynte å slite også fremover. Det ble gjort for mange feil og da ble hjemmelaget hardt straffet!

Men kampen var en klar forbedring fra forrige hjemmekamp, og det viser at laget er på riktig vei! De spilte god håndball i perioder, men det holdt ikke helt inn. Heldigvis er det kun spilt 3 kamper – og sesongen er lang! Bare å brette opp armene og jobbe videre, så vil poengene komme!

Ny mulighet er allerede onsdag – borte mot Byåsen! En tøff kamp for jentene, men fortsetter de som de gjorde i perioder mot Halden, er det absolutt mulighet for å ta med to poeng hjem til Kongsberg!