• Ingvild Bakkerud skuffet etter 10-måls tap for Oppsal.

Tap på hjemmebane

Skrevet av rinebp

Søndag var det klart for sesongens første hjemmekamp. Oppsal var motstander. Skrim Kongsberg tapte begge sine kamper mot Oppsal i fjor, men laget hadde god tro på seier – og de hadde ønske om å revansjere tapet mot Larvik i første runde. Men sånn ble det ikke. Hjemmelaget startet bra. Ingvild Bakkerud – som spilte fra start etter skade, tok ansvar fremover fra start! Lagene fulgte hverandre tett fra starten av kampen, hjemmelaget ledet 6-5 en periode i førsteomgang, men da scoret Oppsal tre mål på rappen, og etter det ledet Oppsal resten av kampen. Pauseresultatet var 11-15. Første omgangen ble preget av mye bom og feil fra hjemmelaget angrepsmessig, og Oppsal straffet hjemmelaget hardt med raske kontringer. Samspillet satt hverken i angrep eller forsvar i perioder, og Oppsal kunne spille på det de er best på – nemlig raske kontringer og ankomst.

Andre omgangen fortsatte som i første. Skrim Kongsberg slet både i angrep og forsvar – bommet for mye, og Oppsal traff på nesten alt de prøvde på. Til slutt ble det et ti-måls tap for hjemmelaget – Oppsal vant 29-19!

Ingen god dag på jobb for laget, men heldigvis er det nye muligheter – og mye kan endres på frem til HK Halden kommer på besøk søndag 20. september kl. 18.00!

Les mer på Laagendalsposten >>