• Sesongstart. Skrim Kongsberg mot Larvik. Foto: Laagendalsposten

En tung start på sesongen!

Skrevet av rinebp

Det ble en tung dag for Skrim-jentene i sesongsåpningen. Bortekamp mot Larvik er kanskje ikke den beste måten å starte en sesong på – men målet med kampen var å gjøre en god figur, og bedre kamp enn forrige sesongs bortekamp. Men sånn ble det ikke! Det ble en tung kamp for jentene. Laget slet i angrep og da kunne et godt Larviklag løpe inn kontring på kontring. Det var lite som stemte og etter 10 minutter, hadde Skrim-jentene kun scoret 1 mål. Pauseresultatet var 16-5, og Larvik kunne til slutt gå seirende av banen med 38-15.

Nest helg er det nye muligheter for Kongsberg-jentene, når Oppsal kommer på besøk til Kongsberghallen søndag 13. september! Da regner vi med – og forventer, og se et annet Skrim-lag!

Les mer på Laagendalsposten.no >>