• Reisebrev Skrim Kongsberg treningsleir

Reisebrev – Treningsleir vol 2!

Skrevet av rinebp

Torsdag var det en håndballøkt som sto på planen. Økten startet rolig med oppvarmingsøvelser på matter, etterfulgt av kontringsøvelser og drilling av diverse spill. Etter mye trening denne uken hadde vi gjort oss fortjent til litt fri og fikk disponere resten av dagen selv

Shopping sto høyt på alles ønskelister, så vi satte kursen mot gågaten i Esbjerg. Vi fikk raskt oppleve alt byen hadde å by på – både shoppingmuligheter, mat og drikke og strålende vær. Fornøyde og blakke kunne vi returnere til hostelet med fulle poser og humøret på topp. Resten av kvelden ble brukt på diverse aktiviteter – både film, brettspill og kortspill. Under kveldens «selbu-twist» var humøret på topp og latteren kunne høres på mils avstand

Fredag hadde vi nok en sparring med Team Esbjerg. Her fikk vi nok en gang teste oss mot et av Europas beste klubblag. Økten besto av en kontringsøvelse, drilling av forsvar og angrep, og spill på full bane helt til slutt. Fredag kveld sto håndball nok en gang på planen. Selv om det var mange slitne kropper gjennomførte vi en god økt med fokus på kontringer og eget angrepsspill. Til stormende jubel gikk treningen ti minutter over tiden ;p Etter middag hadde vi et oppsummeringsmøte, ettersom trenerne skulle reise tidlig lørdag morgen. Her gjorde vi en evaluering av treningsleiren, og konkluderte med at den i aller høyeste grad var vellykket. Til tross for mye trening har det hele tiden vært progresjon, både individuelt og som lag

Lørdag var siste dagen på treningsleiren 2015. Etter en god frokost pakket vi sakene våre og flyttet ut av rommene. Lørdagens økt ble ledet av fysisk trener Frederic, og hadde fokus på fotarbeid, og styrke i mage og rygg. Økten ble en bra gjennomkjøring, selv om det var tungt å få kroppen i gang. Økten ble avsluttet med en fotarbeidsstafett, noe som brakte frem konkurranseinstinktet i oss

Den siste uken har gått fort, men har samtidig virket utrolig lang. Vi har fått mulighet til å bli bedre kjent med både nye og gamle spillere – som er utrolig viktig for at vi skal fungere godt som et lag. Gjennom sparringen med Team Esbjerg har vi fått et bilde på hva vi må jobbe med, samt et litt annet perspektiv på vårt eget spill!

Alt i alt har vi har vi hatt en super uke, og begynner å bli klare til å bite fra oss i årets sesong.

Bilder fra årets treningsleir :

  Foto treningsleir vol2_22 Foto treningsleir vol2_23 Foto treningsleir vol2_24 Foto treningsleir vol2_25 Foto treningsleir vol2_26 Foto treningsleir vol2_27
Foto treningsleir vol22 Foto treningsleir vol23 Foto treningsleir vol24 Foto treningsleir vol25 Foto treningsleir vol26 Foto treningsleir vol27 Foto treningsleir vol2