• Reisebrev Skrim Kongsberg treningsleir lagbilde

Reisebrev fra Danmark!

Skrevet av rinebp

Da var det duket for årets treningsleir for Skrim-jentene, og i år gikk turen til Esbjerg i Danmark. Jentene ankom Esbjerg mandag ettermiddag der de sjekket inn på Danhostel Esbjerg. Her ble de tatt godt i mot, og innlosjerte seg på 4 mannsrom. Første trening ventet kort tid etter ankomst, og det ble gjennomført en god økt til tross for mange timers reise. Treningsfasilitetene er veldig gode – med fin håndballhall, styrkerom og svømmehall.

Etter en tidlig frokost tirsdag morgen hadde jentene en økt med litt fysikk og fokus på forsvarspill – som senere skulle testes i treningskamp mot Odense. Kampen ble som forventet en god trening, med noe varierende nivå. Veien frem til seriestart byr på både utfordringer og utvikling, som jentene sammen tar steg for steg. Det er alltid noe å jobbe med – men forutsetningene for at jentene skal klare det er veldig gode!

Onsdag formiddag var jentene klare for sparring med Team Esbjerg (fjorårets sølvvinner i dansk liga). Det var en økt som ble styrt av Esbjergs trener, Lars Fredriksen. En variert økt med mye kontringsspill, angrep/forsvarstrening mot hverandre og intervaller til slutt. Jentene var veldig fornøyd med økten. De fikk trent mot veldig god motstand og fikk et godt treningsutbytte. Senere på kvelden var det klart for styrkeøkt med fysisk trener Frederic. Økten hadde fokus på eksplosivitet.

Så langt i oppholdet stortrives jentene. God oppvarting fra hostelet, med god mat og fine fasiliteter. Jentene ser frem til resten av uken 🙂

Følg med for videre oppdateringer på Facebook, Twitter og Instagram!

Noen bilder fra turen:

Skrim reisebrev Skrim reisebrev2 Skrim reisebrev3 Skrim reisebrev4 Skrim reisebrev5 Skrim reisebrev6 Skrim reisebrev7
Skrim2 reisebrev Skrim2 reisebrev2 Skrim2 reisebrev3