• Hege Løken Skjærgårdslekene Skrim Kongsberg Foto: Lp

Skrim Kongsberg på femteplass i Skjærgårdslekene!

Skrevet av rinebp

Skrim Kongsberg endte på en femteplass i årets Skjærgårdsleker. De fikk en tøff start på fredag mot Glassverket. Lite stemte fremover for Kongsberglaget, men hadde en godkjent kamp bakover. Det ble til slutt et 25-14 tap! Les mer om kampen her >>

Lørdag møtte Skrim Kongsberg divisjonskollega Nordstrand, og det fortsatte fra fredagen, med måltørke fremover. Forsvaret satt også ganske bra denne dagen, men når man ikke scorer mer enn 14 mål, er det sjelden man vinner håndballkamper! Kampen endte med et 14-18 tap. Les mer her >>

Søndag var det ny dag og nye muligheter for Kongsberg-laget. De skulle møte Njård i første kampen. Njård spiller i 1. divisjon og trenes av tidligere Skrim-trener Henrik Wilhelmsen. Her spilte Skrim-jentene på seg litt selvtillit. Ting fungerte litt bedre fremover enn de to første kampene. Kampen endte med en 27-19 seier til Skrim Kongsberg. Med denne seieren var det klart for kamp om femteplassen i turneringen mot Tertnes. Tertnes vant begge kampene mot Skrim i sist sesong, så jentene virket revansjelystne. Ting fungerte veldig mye bedre både fremover og bakover denne kampen, tempoet var skrudd opp og jentene traff på sjansene sine. Jentene kunne gå av banen med en 7-målsseier mot Tertnes, og sikret altså femteplassen i turneringen! Les mer her >>

Mandag drar laget til Esbjerg og Danmark for årets treningssleir. Jentene skal trene to økter om dagen og spille treningskamp mot Odense på tirsdag. Onsdag skal de ha fellestrening med Team Esbjerg, som fikk sølv i sluttspillet i Danmark. Det blir en spennende tur med god motstand både i trening og kamp! Vi ønsker jentene god tur!

Resultater fra årets Skjærgårdsleker >>

Alle bilder er tatt av Laagendalsposten