4 FANTASTISKE FREDAGER

Skrevet av rinebp

Skrim Kongsberg har inngått et samarbeid med Publicom – formidler av foredrag, foredragsholdere, artister, møteledere og konferansierer til store og små arrangementer innen privat og offentlig sektor. De skal – sammen med Quality Hotel Grand, arrangere fire fantastiske foredrag på Kongsberg i løpet av 2016. Man få alt i én pakke. Fire av landets mest inspirerende foredragsholdere og byens beste lunsjbuffet på Quality Hotel Grand!

Foredragsholderne er:
• 8/4 Kjetil Andre Aamodt | Kultur for gull
• 20/5 Kjetil Kristoffersen | Hvem vinner til slutt?
• 16/9 Lasse Gustavson | jobbar ni tilsammans eller bara samtidigt?
• 18/11 Hanne Kristin Rohde | kjemp for alt hva du har kjært

Vårt mål er at disse fire fredagssamlingene skal løfte deg i det daglige arbeidet! Vi har tro på at foredragene vil gi deg inspirasjon til å handle, endre, ta konsekvenser av mål og gjøre en mer dedikert jobb i hverdagen.  Her blir det også lagt til rette for relasjonsbygging. Noe som forhåpentlig kan utvide din kunde- og leverandørportefølje. Det vil også være mulig for enkelte bedrifter å presentere seg i forbindelse med bespisning.

Send påmelding til post@skrimhandball.no

For mer informasjon ta kontakt med Petter Kjærnes på tlf 930 87 788.