• Ville jubelscener etter seier mot Nordstrand!

Endelig!

Skrevet av rinebp

Endelig fikk Skrim Kongsberg sine første poeng i årets GRUNDIGliga. Nå har de vært nærme et par kamper, men endelig gikk det kongsberg-jentenes vei. Søndag var det bortekamp mot Nordstrand som ventet, og laget var veldig klare for å krige om to poeng! Nordstrand stod også med 0 poeng foran gårsdagens kamp, og begge lag ville veldig mye. Skrim Kongsberg startet kampen best, og ledet med 3-4 mål de første minuttene. Men Nordstrand gav seg aldri og kjempet seg tilbake. Lagene gikk til pause med en to-mål ledelse til Skrim – 7-9. Det var en god forsvars- og keeperkamp. Det var få mål fremover. Andre omgang var jevn helt ut. Når det var ca.30 sekunder igjen stod det 15-15, og Skrim Kongsberg hadde ballen og tok time-out. Denne pausen ble brukt godt, og når det gjenstod 23 sekunder av kampen scoret Sunna Jonsdottir og Skrim gikk i ledelsen 15-16. Nordstrand greide aldri å komme tilbake, og Skrim Kongsberg kunne juble for seier – og de to første poengene i årets GRUNDIGliga. Gratulerer så masse!

 Husk å stem på håndballbørsten >>

 

Les mer i Laagendalsposten >>

Fra Nordstrand blad >>