Stem på klubben i ditt hjerte

Skrevet av NTH

Gå inn å stem på Skrim eller Skrim håndball elite som klubben i ditt hjerte

Den populære avstemningen Klubben i mitt hjerte er i gang igjen. Denne gangen er det endringer både på klasseinndelingen og premieregler for å gi alle klubbene i Norge like store sjanser til å sikre seg premier og oppmerksomhet. Totalt skal Nordea dele ut 400.000 kroner!

De nye reglene er enkle: Klarer din klubb å samle 100 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea.

Målet bør dermed være at alle idrettslag klarer å samle inn 100 stemmer daglig gjennom hele kampanjeperioden. Det vil gi klubben 10 vinnersjanser á 10.000 kroner!

Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

100 stemmer daglig Gjennom stemmelokalet på dagbladet.no/klubben vil alle stemmer som kommer inn bli registrert. Med en gang et idrettslag har oppnådd 100 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på dagbladet.no/klubben at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner.

Ett idrettslag får kun ett lodd i den daglige loddtrekningen. Dersom ditt idrettslag ikke vinner kan det delta på nytt ved å samle inn 100 nye stemmer til neste dag. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag.

Trekningen skjer på hverdager. Første tre vinnere av 10.000 kroner ble trukket mandag 10. november.

Årets kampanje varer fram til fredag 21. november kl 12.00.

Gå inn å stem her: STEM