Europamester i beach - etter thriller shoot-out

Skrevet av NTH

Skrim er europamestere i beach for klubblag, etter en spennende finale mot Detono Zagreb.

etter å ha vunnet den innledende pulsen sin, så slo jentene det tyske laget Bruder Ismaning i semifinalen, og var dermed klar for finale søndag ettermiddag. Skrim vant først sett lett 20-16, men kroatene kjempe seg tilbake i andre sett, og vant dette 26-18. Det skulle dermed en spennende short-out til for å avgjøre finalen, og her var Skrimjentene sterkest og vant denne 7-6

Skrim var representert med Cathrine Korvld, Jeannette Carlsen, Tonje Klevstad, Emilie Sjøgren, Ingvild Bakkerud, Regina Guldbrandsen  i tillegg til Oppsals  Kathinka Haltvik og Elisabeth Hammerstad fra Hønefoss, samt Bent Dahl som coach

 

Gratulere så mye med seieren jenter. Vi er stolte over at laget nå også kan kalle seg EUROPAMESTRE!!!!