Seier i Halden - og to viktige poeng med hjem til Kongsberg

Skrevet av NTH

Det ble et nervepirrende oppgjør i Remmenhallen i Halden i dag. Hjemmelaget lå store deler av kampen forrand i målprotokolen, men Skrim bet seg fast, og kunne etter å ha ligget under med 14-12 i sluttminuttene av første omgang gå til pause med 14-14. Halden startet også best i andre omgang, og var oppe i en tremålsledelse, men Skrim bet seg fast, og med en storspillened Hege Løken, og en god Regina Guldbrandsen kunne Skrim dra i land en 26-29 seiere til sist.

To viktige poeng ble inkassert på kontoen, og Skrim har nå inntatt en 5 plass i årets GUNDIGliga etter 7 seriekamper

Hege løken ble Skrims toppscorer med 8 mål, og ble også kåret til bortelagets beste spiller.

Du kan lese mere om kampen på

Laagendalsposten.no  og på Halden Arbeiderblad