Publikumsrekord og fantastisk stemning i Kongsberghallen ...men Glassverket ble for sterke

Skrevet av NTH

I et brak av et GRUNDIGliga oppgjør i Kongsberghallen var det Glassverket som til sist gikk seirende ut, og kunne ta med seg to poeng hjem til Drammen etter en 24-21 seier over Skrim Kongsberg

Det startet som et lokaloppgjør skal. Llagene fulgte hverandre tett og skiftet på å ha føringen, men da det sto igjen 10 minutter av første omgang, satte Glassverket inn et støt, og kom forrand med fem mål, en føring som hold seg til pause.

Det var også Glassverket som kom best igang i andre omgang, og var på et tidspunkt forrand med 7 mål. Skrimjentene våknet omsider igjen og ønsket ikke å la Glassverket få en enkel seier. Forrand et entusiastisk hjemmepublikum startet de opphentingen, men klarte desverre aldri å komme tettere enn to mål.

Jentene spilte til tider glitrende håndball, og beviste igjen at de nok skal bite godt fra seg i årets GRUNDIGliga.

Det ble satt publikumsrekord i Kongsberghallen i dag med 1100 mennesker, og Hege Løken ble kåret til Hjemmelagets beste spiller

Skrims toppscorere ble Hege Løken og Mona Bruskeland som scorte fem mål hver. De øvrige ble Trine Haugstad (4), Jeannette Carlsen (2), Ingvild Bakkerud (2), Cathrine Korvald (2) og Victoria Korir (1).

Glassverkets toppscorer ble Jeanett Kristiansen med 6 mål

 

Du kan lese mere om kampen på Laagendalsposten.no (1) Laagendalsposten.no (2)