Støtter Superselma prosjektet i historisk Buskerudoppgjør

Skrim Kongsberg møter Glassverket!

Skrevet av NTH

Oktober er rosa måned, og står i kreftsakens tegn. Hva er ikke mere passende en at tidenes første buskerud oppgjør i øverste divisjon for damer er med til å sette fokus på en sånn viktig sak.

Under GRUNDIGligaoppgjøret mellom Skrim og Glassverket på søndag vil vi gjøre en innsamling til Superselmaprosjektet på Drammen sykehus.  Et prosjekt som ble startet av Marita Jacobsen og Tommy Kristiansen etter at de for halvannet år siden fikk vite at deres datter, Selma på da 3 år, hadde fått diagnosen Akutt Lymfatisk Leukemi. Prosjektet går ut på å alltid finne og gripe tak i det positivet, selv i veldig tøffe tider – Gi de kreftsyke barna gode minner de kan ha nytte av i vanskelige stunder. Et godt avbrekk i en tøff hverdag

«Som foreldre til Selma, har vi erfart at det å søke det positive i en svært tøff situasjon,har  gitt Selma selvtillit, styrke og utholdenhet. Det å søke det positive gir uante positive virkninger.»

Lagenes felles sponsorer Sparebank1 og EB Nett gir hver 10 000 kroner til prosjektet og oppfordrer selvfølgelig de andre sammarbeidspartnerene til også å donere.
Skrim jentene har gjort en intern kronerulling og har opfordret Glassverket til det samme.
Sparebanken1 gir også gratis inngang til kampen, og oppfordrer selvfølgelig til at du da bruker kronene til inngangsbilletten til å støtte prosjektet. Det vil være innsamling på tribunen under kamparrangementet.
Ønsker du ytterligere å gi de kreftsyke barna på buskerud sykehus en uforglemmelig dag, kan du donere på kontonumret: 2220.12.11569 og MERK donasjonen med «Superselma».  Da blir de øremerket til dette prosjektet. Dette er kontonumret til Barnekreftforeningen i Buskerud.