Tap i debuten for Skrim Kongsberg Oppsal ble for sterke

Oppsal vant 33-27 over det nyopprykkede laget!

Skrevet av NTH

Det ble dessverre tap for Skrim-jentene i åpningskampen i GRUNDIG-ligaen søndag kveld. Etter en veldig bra start av jentene – anført av en god Ingvild Bakkerud, så ledet Skrim Kongsberg de første minuttene av kampen, men Oppsal viste etterhvert hvem som var sjefene på banen. Det ble etter hvert 6-6 og etter det dro Oppsal fra med meget effective og raske ankomster. Anførst av blant annet en god Anne Kjersti Suvdal, kunne Oppsal gå til pause med 18-13 ledelse. Andre omgangen fortsatte som den første – Skrim hadde flere gode perioder, men de gode periodene varte litt for kort. Oppsal styrte det meste i andre omgang – og kunne gå seirende av banen med en 6-målsseier.

Skrims keeper, Regina Gulbrandsen, ble kåret til Skrims beste spiller, til tross for 33 baklengsmål. Regina stod en meget solid kamp med mange gode redninger! Det var et tett løp med Ingvild Bakkerud, som stod frem bade fremover og bakover på banen. Vilde Mortensen Ingstad ble kåret til bortelagets beste spiller.

Jentene har ny kamp igjen til onsdag, så da er det bare å riste av seg skuffelsen og debutnervene fra gårsdagen og knuse til borte mot Fredrikstad Bkl. Kampen går kl. 1900 i Kongstenhallen!

 

Les mer fra kampen på laagendalsposten >>