Reisebrev fra Spania

Liten opdatering fra jentenes treningsleir i Alicante

Skrevet av NTH

Det var en reiselysten og treningsvillig gjeng som møtte opp på Gardermoen, mandag den 25. august kl.10.30. Til stor overraskelse kom en del av trenerteamet for sent. Vi kom oss vel frem og ble godt tatt i mot av Henrik og Toril fra MYA. Noe uventet for jentene fikk alle trenerne en nøkkel til hver sin ”lille” bil. Disse bilene, i tillegg til Henrik sin, skulle nå være vår transportmiddel til og fra trening under hele det flotte opphold. Bare 5-10 minutter fra flyplassen her i Spania kom vi til vårt nye ”hjem”, El Plantio Golfresort. Området består av flere ulike leiligheter, og jentene ble fordelt 6 og 6 i hver sine. Her spiser jentene felles frokost, lunsj og middag, og får dermed jentene utfordret sine kokkekunnskaper med ferdig innkjøpt mat fra MYA. På denne måten byr treningsleiren derfor også på god stemning, og at alle blir litt bedre kjent med hverandre.

 

Hittil har jentene hatt 3 økter i hall, samt 2 styrkeøkter. Halløktene har hatt størst fokus på bedre kommunikasjon på banen, mye trøkk og ikke minst samspill. Styrkeøktene har foregått både ute i det frie og inne på styrkerom, slik har jentene fått mest mulig ut av omgivelsene.

 

Mellom øktene har jentene kost seg både inne og ute. Alt fra bading og slikking av sol til avslapning og hvile. Kveldene har gått til sosialt samvær. Noe som har latt konkurranseinstinktet bli godt utfordret, og kveldene har bydd på mye latter og moro. Dermed har jentene hatt et flott opphold hittil, både sportslig og sosialt – og de gleder seg til å ta fatt på turneringen som starter torsdag mot Elche. Videre må det nevnes at jentene er strålende fornøyd med å ha fått 3 nye tilskudd i gjengen ettersom at Per Skøien, Ole John Hostvedt og Bjørn Isaksen fra Laagendalsposten har ankommet golfresortet.