Variert spill i Vestfjorden cup

Endte på siste plass i helgen

Skrevet av NTH

Det var stor variasjon i det jentene presterte i helgens Vestfjorden cup. Fredag tapte de med 10 mål for Oppsal – en kamp hvor lite stemte for jentene. 1. kamp lørdag ventet Glassverket og første test på lokaloppgjør for sesongen. I begynnelsen av kampen hang ikke jentene med tempoet til Glassverket-jentene, men det kom seg litt utover i omgangen. Jentene tapte til slutt med 6 mål – 18-24, for Glassverket. Så en liten nedtur for jentene i de to første kampene… Men siste kamp mot Storhamar lørdag, var tempoet og viljen tilbake i Skrim-laget. Anført av en meget god Trine Haugstad, ble det en positiv opplevelse for laget. Det ble til slutt uavgjort mot Storhamar 21-21, men en absolutt godkjent kamp av jentene. Til tross for poeng fra Storhamar-kampen, så måtte jentene ut i første kamp søndag og spill for 7. plassen i turneringen. Her møtte de Stabæk, noe som også var en veldig varierende kamp for jentene. Første omgangen var godkjent både fremover og bakover – men andre omgangen ble en liten nedtur.. Mye stillestående angrepsspill og dårlige avslutninger førte til enkle kontringer for Stabæk-jentene, og de gikk seirende ut 25-18. Jentene endte på en skuffende 8. – og siste plass i turneringen. Men i perioder viste de godt spill og at de absolutt er på høyde med de mer etablerte eliteserielagene. Så da gjelder det bare å finne frem det gode spillet til 7. september i Kongsberghallen!

Laget byttet mye på spillere i helgen, og alle fikk prøve seg. Ingvild Bakkerud skadet seg i kampen mot Glassverket, og stod over både lørdagens 2. kamp og søndagens kamp. Etter en liten tur på legevakten, viste det seg at det kun var en forstuelse i venstre håndledd, så hun er tilbake om et par dager.

Laget drar i dag på treningsleir til Spania denne uken – hvor de også skal delta i en turnering i slutten av uken! Vi oppdaterer underveis!