Jentene på Fotoshoot Torsdag stod det fotografering på treningsplanen

Skrevet av NTH

Torsdag ble svette håndballsko, klister og intervalløp byttet ut med øyenskygge, vindmaskin og posering, da det skulle tas promobilder for den kommende sesong. Hovedsponsor FMC Technologies stilte med sminkør Jaqueline Werring og fotograf Arild Brun Kjeldaas da det skulle tas både profilbilder og lagbilder. Stemningen var god, og det ble både fnising og latter da jentene skulle prøve som best å posere forrand kameraet. Dette er tredje året i trekk at Arild forograferer jentene i samarbeid med FMC Technologies, og vi regner i år igjen med at vi kan presentere noen fine bilder av jentene til sesongstart.

 

Jentene ble sminket og stylet:

Trine Haugstad sminkes før fotoshoot

Det ble mye venting på modellene:

mye venting

trine og karo venter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeannette Carlsen klar for foto foran vindmaskin 🙂

Jeannette som modell

Jeannete i vinden