2. plass i Skjærgårdslekene!

Skrevet av NTH

Det ble en flott 2. plass i Skjærgårdslekene for Skrim Kongsberg i helgen.. Det har vært endel variert spill – men mange gode perioder både remover og bakover. Jentene kan ta med seg en veldig positiv opplevelse fra helgen.

Fredag startet de med å slå eliteseriekollega Nordstrand 20-17. Kampen varierte endel, men veldig godt forsvarsspill i slutten av 1. omgang og kanskje spesielt begynnelsen av 2. omgang, så greide Skrim Kongsberg å dra i land seieren.

Lørdag ventet Njård og tidligere Skrim-trener Henrik Wilhelmsen. Kampen ble tøff og Skrim lå under med to mål når det gjenstod 1,5 minutt av kampen. Jentene skjerper seg og greier uavgjort 19-19 mot 1. divisjonslaget.

Søndag er det siste kamp i gruppespillet, og jentene skulle spille for en finaleplass senere på dagen. Kampen var mot Tertnes – et godt etablert eliteserielag. Det blir en jevn kamp, men Skrim går seirende ut med en 19-16 seier, og da venter sterke Larvik i finalen! Kampen mot Larvik blir – som ventet, veldig tøff, og det blir et 28-14 tap for et av verdens beste lag..

Alt i alt har helgen vært veldig positiv for jentene. De tar med seg de positive periodene og fortsetter å jobbe hardt mot seriestarten mot Oppsal 7. september! Neste utfordring for jentene er Halden som de møter til treningskamp søndag 17. august!

 

Artikkel fra Laagendalsposten >>

Alle resultater fra helgen >>