BRONSEJENTENE!!! VM-bronse til Cathrine, Tonje og Trine

Skrevet av NTH

Vi gratulerer Trine, Tonje og Cathrine med VM bronse. Norge møtte Ukraina i bronsefinalen et lag som jentene tapte mot i hovedrunden, men hadde slått i to treningskamper rett før turneringen, så lagene kjente hverandre godt.

Første omgang vant de norske jentene overlegne og vant klart 22-9, men i andre omgang førte ukrainerne hele veien og Norge slet med å komme helt opptil og tapte knepent 11-13. Dermed måtte det hele avgjøres på en meget spennende shoot out, hvor altså de norske jentene hadde størst kontroll på nervene, og dro seieren i land.

– Lagene stod likt etter at fem skyttere fra hvert lag var ferdig, så da skulle det hele avgjøres èn mot èn, kvinne mot kvinne. Her misset Ukraina  på sin sjuende, og de norske jentene kunne juble for bronsemedalje!

Alle de tre Skrimjentene har vært meget delaktige i mesterskapet. Selv om ikke Trine var like dominerende i finalen, så var hun en viktig brikke i å få laget til bronsefinalen. Tonje lagde hele 21 poeng mot Ukraina, mens Cathrine ble VM’s topscorer og gjorde seg fortjent til en plass på all-star laget

Vi gratulerer og er superstolte av bronsejentene våre 🙂