VM i Brasil Cathrine, Tonje og Trine får brasiliansk sand mellom tærne i sommer

Skrevet av NTH

Cathrine, Tonje og Trine er alle utatt til å representer Norge i Beach VM som spilles i Recife i Brasil fra 22-27 Juli. Både Cathrine og Tonje har tidligere representert og vunnet medaljer for Norge i internasjonale beach mesterskap, senest i world games i Colombia sist år, men nå får også Trine sin mesterskapsdebut i sanden. Utover Norge så deltar Brazil, Argentina, Australia, Danmark, Ungarn, Italia, Thailand, Taipei, Ukraina og Uruguay, hvor man kan si at regjerende verdensmestere Brasil, samt Danmark og Ungarn nok må ta på seg favoritstempelet.

Norge har et noe nytt lag i forhold til tidligere mesterskap. Det er kun Cathrine som er igjen fra bronsjelaget i Oman VM  i 2012, men jentene er absolutt i en utfordrerposisjon til å kjempe om medaljer i år også

Vi ønsker jentene god tur til Brasil og Lykket til!

Informasjon om VM finnes på: http://www.handbeachbrazil2014.com/home-en.html